Konsumentfrågan klättrar. Modifierad plastteknik behöver uppgraderas

- May 26, 2018-

1. PP stenpulver eller glimmer / borax: Det används vanligtvis för att producera värmebeständig modifierad PP. Används huvudsakligen i bostäder av små hushållsapparater, såsom strykjärn, riskokare, etc.


2, PP kalciumkarbonat: Denna modifiering kallas faktiskt inte modifiering, eftersom tillsats av kalciumkarbonat endast är kapacitetsökning, det finns ingen förbättring av materialets fysikaliska egenskaper, tvärtom är materialets seghet och styrka minskad, men lyckligtvis, processfluiditeten har liten effekt. Kalciumkarbonat tillsätts främst för att minska kostnaderna.


3, PP POE eller EVA: Denna typ av modifiering är främst för att förbättra segheten och slagmotståndet hos PP, sportutrustning, bildelar (t.ex. bilstötar) kan användas.

De

4, PP flamskyddsmedel: Flamskyddsmedel, främst använd i elektriska tillbehör, instrumentskal.


Under de senaste årtiondena har folkets konsumtionsnivå förbättrats avsevärt med den snabba ekonomiska tillväxten. Konsumtionsuppgraderingen har lett Kinas bil- och byggindustri till en tid med snabb expansion. Med den ständiga förbättringen av människors prestationskrav för plast blir Kina den största potentiella marknaden för global modifierad plast och en stor efterfråganstillväxtdrivare. Vi vet alla att vanliga plaster ofta har sina egna egenskaper och brister. Egenskaperna hos PP-modifierad plast är att förändra plastens egenskaper. De modifierade plastdelarna kan inte bara uppnå styrkan hos vissa stålmaterial, men har också en rad fördelar som lätt vikt, rika färger och lätt formning.